Wie ben ik

Marie-José Wijkmans

Marie-José Wijkmans

Een Interim Senior Schuldhulpverlener met passie voor haar werk


Tot 2005 heb ik ervaring opgedaan in verschillende commerciële en management ondersteunende functies. In het najaar van 2005 ben ik, na een periode van reflectie, gestart met de deeltijdopleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Rechtvaardigheidsgevoel, maatschappelijk betrokkenheid, compassie, persoonlijke en professionele groei, maar vooral een intrinsieke behoefte om te helpen, waren hierbij mijn uitgangspunten.

In mijn eerdere functies trok ik altijd al cijfermatige en financiële werkzaamheden naar me toe. Reden waarom ik binnen het Sociaal Juridische Domein een functie zocht waarin deze aspecten terugkwamen. In september 2006 startte ik als gedetacheerd schuldhulpverlener. Na 7,5 jaar als schuldhulpverlener en budgetcoach in zowel de outreachende als integrale schuldhulpverlening te hebben gewerkt, heb ik, vanuit de behoefte om meer richtingbepalend te kunnen zijn, besloten om als zelfstandig Interim Senior Schuldhulpverlener verder te gaan.

 

 Karaktereigenschappen & competenties


Analytisch, leergierig, flexibel, zelfstandig, durf, vastberaden, daadkrachtig, doorzettingsvermogen, communicatief vaardig, empathisch, klantgericht, kwaliteitsbewust, resultaatgericht, administratief vaardig, accuraat, cijfermatig inzicht, prioriteiten stellen, verantwoordelijkheid, plannen en organiseren.